Kamullaprisen

Hvert år til vores generalforsamling uddeler vi Kamullaprisen. Selve prisen består af en sød lille stofkamel syet af et af vores medlemmer, Bente Meyer.

Prisen går til…

Kamullaprisen gives til aktive sjæle, der har givet et ekstra nap med eller på anden vis gjort noget ekstraordinært for foreningens arbejde i det daglige eller til enkelte begivenheder. Kan gives til alle: Medlemmer, ikke-medlemmer, suppleanter og bestyrelse. Bestyrelsen kan ikke modtage prisen for regulært bestyrelsesarbejde.

Modtagere:

2016: AB Tønnesen fik prisen for sit store arbejde med at arrangere og afvikle workshops med Liza Laziza i september 2014. Bestyrelsen følte ikke, at AB fik den anerkendelse, hun fortjente i 2014, så derfor får hun den nu.

2015: Lisbeth Bové Simonsen fik prisen for sit arbejde med at afholde Julepudeparty, hvilket efterhånden er blevet en lille tradition. Vi håber, at hun laver flere dansearrangementer fremover.

2014: Naja Ravn-Jensen fik prisen for at lave nyt logo og ny hjemmeside til VMF samt spare foreningen en masse penge ved at have gjort medlemsbladet elektronisk.

2013: Per Mygind fik prisen, fordi han i 3 år har lavet en flot DVD fra vores afdansningsbal.

2012: Bente Meyer fik prisen for sit store arbejde med hver år at lave en ny stofkamel.